Πάλμερ-Μπράουν: «Στο χέρι μας να κερδίζουμε - Όλα έγιναν λίγο πιο εύκολα όταν επέστρεψα»

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV για την επιστροφή του μετά από τόσο καιρό αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Πάλμερ Μπράουν: «Πιστεύω τον εαυτό μου, θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για το ματς με τον ΟΦΗ με τη διαφορετική προσέγγιση που θα πρέπει να έχουν και οι κεντρικοί αμυντικοί του Παναθηναϊκού:

“Νομίζω πως ο τρόπος που αγωνιζόμαστε ως ομάδα και θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα, η δουλειά των κεντρικών αμυντικών είναι να ξεκινούν την επίθεση. Αυτό είναι το στόχος της ομάδας, οπότε σίγουρα θα πρέπει να είμαι καλύτερος στο κομμάτι αυτό και να το αποδείξω. Αλλά ο τρόπος που βλέπω το παιχνίδι είναι ο ίδιος. Στόχος μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Να βγούμε στο γήπεδο και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας.

Αν το κάνουμε αυτό, προφανώς είναι στο χέρι της ομάδας να πετύχει κάποια γκολ και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο πάντα δουλεύω. Να δίνω τα πάντα αμυντικά, να κρατάω ανέπαφη την εστία της ομάδας μου και να παίρνουμε τις νίκες. Αυτή είναι η στρατηγική μου και αυτό είναι πάνω απ’ όλα που θέλουμε ως ομάδα”.

-Για το πώς αισθάνεται μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του και πως περιμένει τα επόμενα ματς, λόγω και των προβλημάτων που έχουν προκύψει στο κέντρο της άμυνας:

“Προφανώς όντας εκτός για περισσότερο από έναν χρόνο ήταν δύσκολο, όμως γυρνώντας έπαιξα σ’ αυτά τα παιχνίδια, που ήταν σημαντικά παιχνίδια. Πιθανόν να είμαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου και δεν είμαι σίγουρος ότι έπαιξα όσο καλύτερα μπορώ. Όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε την ισοπαλία στο δεύτερο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος, αφήνοντάς αυτά τα δύο παιχνίδια πίσω μου, γιατί σίγουρα ένιωσα αρκετά νευρικός μιας και πέρασε πολύς καιρός και ειδικά σ’ αυτά τα ματς θέλεις να κερδίσεις και να βοηθήσεις την ομάδα. Έχοντας καταφέρει πράγματα σ’ αυτά τα ματς, όλα έγιναν λίγο πιο εύκολα όσον αφορά την επιστροφή μου και την διαδικασία του να παίζω ξανά ποδόσφαιρο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr