Διαμαρτυρία ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Στον Παναθηναϊκό δόθηκαν 2.300 εισιτήρια...»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τον αριθμό των εισιτηρίων που διέθεσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός για τον κυριακάτικο αγώνα (16:30).
Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»:
«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι σε δέκα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 700 εισιτήρια που μας διέθεσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Με αυτό τον αριθμό ήταν αδύνατον να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων μας στη Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με την Ticketmaster τα αιτήματα για προμήθεια εισιτηρίων ξεπέρασαν τις 20.000 την πρώτη ώρα.
Σε αντίθεση με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΑΕΚ που έλαβαν 2.300 εισιτήρια, εμείς παραλάβαμε μόνο 700.
Αυτή η επιλογή της γηπεδούχου ομάδας δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να διευκολυνθούν οι δεκάδες χιλιάδες Ολυμπιακοί της περιοχής και όσοι σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στην Λιβαδειά για να τονώσουν την τοπική αγορά και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Αυτό που τώρα πρέπει να κάνει η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι να προφυλάξει την ομάδα μας.
Κάνουμε έκκληση να μην πλησιάσει κανείς το γήπεδο της Λιβαδειάς αν δεν έχει εισιτήριο. Μη δώσουμε ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ έντασης, αφού κάποιοι περιμένουν ίσως και απεργάζονται τιμωρία μας για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού