Σιώπης στις πρώτες δηλώσεις: «Με προσπάθεια των Αλαφούζο-Παπαδημητρίου ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Μανώλης Σιώπης βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγη ώρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην πορεία ν’ ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τωρινές απολαβές του Σιώπη

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο λίγο πριν ανακοινωθεί κι επίσημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία μέσω του Παναθηναϊκού ενός τόσου μεγάλου συλλόγου να διεκδικεί στόχους και τρόπαια. Όλοι μαζί έχουμε το στόχο του πρωταθλήματος. Είναι τεράστιο κίνητρο για μένα αυτό και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο, δεν έγιναν γρήγορα. Ήταν δύσκολο τότε όμως με προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου και του Γιάννη Παπαδημητρίου με τη δική μου πίεση, ήρθα.

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από το πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr