Βέργης: «Η συγγνώμη του Κοστίνια ξεκαθαρίζει τα πράγματα»

Ο Βασίλης Βέργης μέσω της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων και στη φάση του Κοστίνια που αποβλήθηκε.

Βέργης: «Γελοίο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, μας γυρνά μια δεκαετία πίσω!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Προφανώς, δεν περιμέναμε τον Ηλία Σπάθα -σοβαροί να είμαστε- για να μάθουμε τι ακριβώς υποστηρίζει διαιτητικά η πλευρά του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Τούτο ήταν φανερό λίγη ώρα μετά τη λήξη του: 1. Δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα στον Κοστίνια. 2. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ελ Κααμπί. Κι αν η δεύτερη φάση είναι πιο εύκολη, καθώς φαίνεται από το ριπλέι ότι δεν υπήρξε επαφή του φορ των Ερυθρόλευκων με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού (Ινγκασον και Πάλμερ-Μπράουν), για την πρώτη χρειάστηκαν όντως αρκετά ριπλέι μέχρι να ξεκαθαρίσει ότι η παράβαση του Κοστίνια δεν έγινε ψηλά, αλλά στο πόδι του Τζούρισιτς.

Εκείνο που πραγματικά «τσαλακώνει» κάθε προσπάθεια αλλαγής της πραγματικότητας είναι η συμπεριφορά του ίδιου του πρωταγωνιστή. Ο Κοστίνια, έχοντας αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, βγαίνοντας από το γήπεδο σήκωσε τα χέρια, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επειδή άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Για φάση που κάποιοι… δεν είδαν παράβαση, ο Κοστίνια ζήτησε συγγνώμη. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr