Βαρούχας: Το σχόλιο για τις κόκκινες και το πέναλτι στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τις διαιτητικές αποφάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1.

Βαρούχας: Το σχόλιο για τις κόκκινες και το πέναλτι στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Ο Βαγιαννίδης παίρνει με το σώμα τον Ζέλσον. Το γκολ που βάζει ο Ολυμπιακός. Ο Κάρμο σηκώνεται πιο γρήγορα από τον Αράο. Απόδειξη ότι η μπάλα χτυπάει στο στήθος. Το γκολ είναι κανονικό. Δεν υπάρχει καμία παράβαση στην πτώση του Ελ Κααμπί.

Υπάρχει επαφή από τον Κοστίνια στον Τζούρισιτς. Του βρίσκει το πόδι. Καθαρά φαίνεται η επαφή. Πάει στο VAR, βλέπει τη φάση. Είναι κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος αμυνόμενος σε προφανή θέση για γκολ. Σωστή η κόκκινη κάρτα.

Ολοφάνερη η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ίνγκασον.

Ο Ιωαννίδης μπήκε στην περιοχή, ο Κάρμο τον πάτησε. Είναι παράβαση και πέναλτι. Δόθηκε με τη βοήθεια του VAR. Δεν υπάρχει φαόυλ από τον Ρέτσο στον Ιωαννίδη. Ο Ιωαννίδης πέφτει πάνω στον Ρέτσο. Ο Ίνγκασον σταμάτησε υποσχόμενη υπόθεση, σωστή και η δεύτερη κίτρινη κάρτα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr