«Η Ρεάλ έδινε ένα πολύ δυνατό ποσό στον Παναθηναϊκό για Χουάντσο»
Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μέχρι το 2030, παρά την έντονη πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για πολλά ακόμη χρόνια, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2030.
Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Μαρίνος Πρίντεζης, μίλησε στην εκπομπή GREEN ROOM του NEWSPAO, με τους Βαγγέλη Νεραντζιά και Δημήτρη Δημόπουλο, για το παρασκήνιο της υπόθεσης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Ισπανού φόργουορντ, προσφέροντας στον Παναθηναϊκό ένα ιδιαίτερα υψηλό buy out για να τον πάρει πίσω στη Μαδρίτη.
Δείτε παρακάτω:
Ο Μαρίνος Πρίντεζης είπε χαρακτηριστικά:
«Ο Παναθηναϊκός και ο Χουάντσο θα είναι μαζί μέχρι το 2030. Με αναπροσαρμογή του συμβολαίου και αύξηση των απολαβών. Η Ρεάλ πίεσε πολύ, πρόσφερε ένα πολύ δυνατό buy out. Ο Χουάντσο δεν σκεφτόταν να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Η Ρεάλ έφαγε το άκυρο. Θα είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μόλις αποσυρθεί ο Σλούκας από την ενεργό δράση. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο άψε σβήσε. Θα γίνει ο 2ος μακροβιότερος ξένος, θα ξεπεράσει τον Γκιστ».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!