Παναθηναϊκός: Ο Πάλμερ - Μπράουν έγινε η πρώτη χειμερινή… μεταγραφή!
Ο 27χρονος γύρισε τον… διακόπτη και το Τριφύλλι γέμισε την αμυντική φαρέτρα του με ένα ακόμη σημαντικό «όπλο».
Ο Αμερικανός ήρθε σαν… απομηχανής θεός για να μπει στα… παπούτσια του τραυματία Σένκεφελντ και να καλύψει το κενό στο ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ.
Το αποκορύφωμα ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, όπου ήταν αλάνθαστος και κέρδισε τις… εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια από τους πάντες.
Οι περγαμηνές του ήταν τεράστιες, ο τραυματισμός του τον κράτησε πολύ πίσω, αλλά η επάνοδός του φαίνεται να είναι ιδανική.
Ο Έρικ Πάλμερ – Μπράουν είναι σαν να λέμε η… πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, σε μια θέση που το έχει ανάγκη, την άμυνα και είναι εδώ για να διεκδικήσει μέχρι και τη θέση του βασικού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη