Μέσα Αγρινίου: «Ντου Καραπαπά στα δημοσιογραφικά, ποδοπατήθηκε ένα μικρό παιδί»
Ξέφυγε η κατάσταση στον αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να μπουκάρει στα δημοσιογραφικά του γηπέδου στο Αγρίνιο, όπως αποκαλύπτουν τοπικά μέσα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το agriniopress.gr:
«Απίστευτα σκηνικά σημειώθηκαν στην ανάπαυλα στο γήπεδο του Αγρινίου, με τον Κώστα Καραπαπά και την… συνοδεία του να μπουκάρουν από το μπουθ τους στα δημοσιογραφικά.
Δίχως να δεχτούν την παραμικρή πρόκληση από το συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με την συνοδεία του, άγνωστο το πόσοι από αυτούς ήταν διαπιστευμένοι, μπήκαν με την βία στο χώρο που βρίσκεται ο εκφωνητής του γηπέδου.
Ακολούθησε σύρραξη και αντεγκλίσεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μπροστά από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η συνοδεία τους, με άπαντες να απειλούν και να βρίζουν. Ο κόσμος εκτός των θεωρείων αντέδρασε, με αστυνομικούς να παρεμβαίνουν και να ζητούν τον λόγο.
Δημοσιογράφοι του Αγρινίου έσπευσαν στο σημείο, ζητώντας τον λόγο, με την ένταση να έχει λαβάνει χώρα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.
Ανάμεσα στο πλήθος και ένα μικρό παιδί, το οποίο παρότι επισημάνθηκε ότι βρισκόταν στον χώρο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σεβάστηκαν. Ο μικρός ποδοπατήθηκε, έβαλε τα κλάματα με αυτά που έβλεπε και απομακρύνθηκε από το σημείο.
Μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση εκτονώθηκε, με παρέμβαση αρχών και ψυχραιμότερων»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα