Προς έδρα έκπληξη το Βίκινγκουρ-Παναθηναϊκός
Η Βίκινγκουρ ανακοίνωσε νεότερα σχετικά με την τοποθεσία διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League, που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.
Ο ισλανδικός σύλλογος αναγκάζεται να αναζητήσει έδρα εκτός Ισλανδίας, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, αλλά και των προδιαγραφών των γηπέδων της χώρας, που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της UEFA.
Ως πιθανές επιλογές εξετάζονται η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Σουηδία και η Δανία, με την τελευταία να φαίνεται η επικρατέστερη προς το παρόν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κοπεγχάγη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ως η τελική επιλογή, αλλά όλα δείχνουν πως η πρωτεύουσα της Δανίας θα φιλοξενήσει τον αγώνα μεταξύ Βίκινγκουρ και Παναθηναϊκού, πιθανότατα στις 13 Φεβρουαρίου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά εξεταζόταν και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το παιχνίδι στα Νησιά Φερόε, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν προχώρησε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»