Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο χαφ, το κακό σενάριο με τα ντέρμπι και το Conference
Το Τριφύλλι σαρώνει την ποδοσφαιρική αγορά για να βρει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.
Ο Ρουί Βιτόρια έχει αποφασίσει ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και αμυντικό μέσο, πέρα από τον επιθετικό που… έρχεται.
Παρόλα αυτά, το κακό είναι ότι τα ντέρμπι του β’ γύρου είναι μαζεμένα μέσα στον Ιανουάριο και μέχρι να γίνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή δεν θα είναι σε θέση να συνεισφέρει αφού θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί.
Από εκεί και πέρα, αν ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκαστεί να αντικαταστήσει τον Αράο εξαιτίας μιας ενδεχόμενης τιμωρίας, τραυματισμού ή κόπωσης, τότε θα βάλει στη θέση του τον Άνταμ Τσέριν.
Τέλος, το σημαντικό είναι ότι όποιος και να έρθει στη θέση ως μεταγραφή, θα είναι έτοιμος για τις μονομαχίες κόντρα στη Βίκινγκουρ για το Conference League, έναν από τους στόχους δηλαδή του Τριφυλλιού, για τη φετινή σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος