Η Αλ Σαμπάμπ χαρίζει αυτοκίνητο στον πρώτο επίσημο αγώνα του Τερίμ (pic)
Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η Αλ Σαμπάμπ για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας.
Οι Άραβες έφεραν τα Χριστούγεννα τον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει και πάλι τις επιτυχίες μετά το πέρασμα του Βίτορ Περέιρα.
Για την αναμέτρηση με την Αλ Φέιχα (σ.σ την πρώην ομάδα του Χρήστου Κόντη) στις 6 Ιανουαρίου η Αλ Σαμπάμπ θα κληρώσει πολλά δώρα προς τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρόν.
Συγκεκριμένα, η ομάδα θα δώσει ένα αυτοκίνητο, 20 μπλούζες υπογεγραμμένες από τον Τερίμ, 3 Iphone-16, 2 Ipad, ενώ 20 φίλαθλοι θα συναντηθούν και θα γνωρίσουν τον «Αυτοκράτορα».
Υπενθυμίζεται πως η Αλ Σαμπάμπ πήρε φιλική νίκη με 4-1 απέναντι στη Νταμάκ στον πρώτο ανεπίσημο αγώνα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ντέγιαν Στάνκοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού»
- Κατσουράνης: «Θα έφερνα τον Σέζαρ Πεϊσότο στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Άμεσα το ραντεβού - Η αποζημίωση και το διήμερο που κρίνει τον πάγκο
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Φωτογραφίες: Οπαδοί στo γήπεδο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, συγκίνηση στη Λεωφόρο!