Θέλει «μπαμ» με Ουναΐ ο Παναθηναϊκός - «Ξεκινούν συζητήσεις, η υψηλή ρήτρα και ο στόχος»
Ο Αζεντίν Ουναχί αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Παναθηναϊκού στο κέντρο κι αρέσει πολύ στον Ρουί Βιτόρια.
Ο Ρουί Βιτόρια όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό βρήκε στο ρόστερ διάφορους παίκτες κι ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος μπορεί στους πράσινους να μην παίζει βασικός, όμως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.
Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Μαροκινός μέσος είναι δανεικός στους πράσινους από τη Μαρσέιγ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνουν εκ νέου διαπραγματεύσεις προκειμένου να παραμείνει στην Αθήνα και το Κορωπί.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» και μετά από εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον Ουναχί, αλλά με μείωση ρήτρας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα συζητούσε την πώληση του Σφιντέρσκι
- Η ομιλία και οι ατάκες Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ (vid)
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Χάποελ, η επίσημη προσέλευση
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει και τι όχι για Ταμπόρδα μετά την Καβάλα
- Ιωαννίδης: Αποθέωση στην Πορτογαλία – Η «A Bola» τον ανέδειξε MVP με… τραγούδι