Γιαννακόπουλος στον γιο του: «Μέχρι και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να έπαιρνε ο Παύλος...» (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα στόρι στο Instagram με τον γιο του, Παύλο που προπονείται με την K15 του Παναθηναϊκού.
Ο «PDG» κυνηγάει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να ακολουθήσει τα βήματα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι», του Φώτη Ιωαννίδη.
Στο μέρος του δεν θα μπορούσε να μην βρισκόταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί στενά τον γιο του, όποτε αγωνίζεται, είτε στη Λεωφόρο, είτε πρόσφατα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Με την ένταξη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο τμήμα υποδομής του Παναθηναϊκού, έπεσαν και οι «γέφυρες» ανάμεσα σε εκείνον και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.
Το βράδυ της Πέμπτης ο DPG είπε στο Instagram: «Έτσι και ζούσε ο παππούς και σε έβλεπε να φοράς τα ρούχα του Παναθηναϊκού, και να παίζεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, δεν καταλαβαίνεις τι θα έκανε. Μέχρι και την ΠΑΕ μπορεί να είχε πάρει…»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κέπα Αριθαμπαλάγα
- Παπαθεοδώρου για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού: «Ξεχάστε αυτό στην Ευρωλίγκα»
- Αταμάν: Τι ισχύει για Σλούκα ενόψει Χάποελ - Αποφασίζει για Χολμς
- Οργή Αλαφούζου κατά ΕΚΚΟΜΕΔ: «Ο ΣΚΑΙ δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ