Υπερασπίστηκε τον Ακαϊντίν ο Μουρίνιο: «Δεν έκανε λάθος ο Σαμέτ, έπαιξε καλά!»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν καταλόγισε ευθύνες στον Σαμέτ Ακαϊντίν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:
«Ο Σαμέτ έκανε αυτό το λάθος, αλλά η αντίδραση μας ήταν ισχυρή στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θεωρώ πως επηρέασε την εμφάνιση μας. Η ομάδα έπαιξε καλά, όπως και ο Σαμέτ μετά το λάθος.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και το 1-0 αρχικά ήταν άδικο. Το δεύτερο γκολ ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζοζέ Μουρίνιο προσθέτοντας:
«Οι αντιδράσεις αυτές πηγάζουν από τον εκνευρισμό και δεν κατηγορώ τους οπαδούς. Οι οπαδοί είναι πηγή για τα πάντα. Όπως είπα νωρίτερα το λάθος δεν ήταν του Σαμέτ.
Ήταν δικό μας λάθος. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα αποτελέσματα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά σήμερα το ματς ήταν στα χέρια μας»
Δείτε τα στιγμιότυπα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Αυτές είναι οι σχέσεις παικτών-Μπενίτεθ, τι χρεώνουν στον Ισπανό»
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν θα... αιφνιδιάσει τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό – Παίρνει μορφή το γήπεδο (vid)
- Ραπτόπουλος για Λουτσέσκου: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα για Παναθηναϊκό, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ομάδα-έκπληξη τσεκάρει τον Μπενίτεθ