Παίκτρια DEAL σε Θαναηλάκη: «Μαζευόμαστε γυναίκες και βλέπουμε τον Παναθηναϊκό» (vid)
Μία παίκτρια του DEAL έβγαλε τον Γιώργο Θαναηλάκη από τη ροή του προγράμματος για να εκδηλώσει την αγάπη της για τον Παναθηναϊκό.
Η Ευστρατία είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και πήρε μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «DEAL» που παρουσιάζει ο γνωστός σπίκερ των αγώνων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Γιώργος Θαναηλάκης.
Ο παρουσιαστής τα… έχασε, όταν η παίκτρια άρχισε να αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για το Τριφύλλι.
«Που να το ήξερα να έβαζα πράσινα. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Χρόνια. Όσο έμενα στην Αθήνα, είχα διαρκείας. Τώρα είμαι γραμμένη στην ΠΑΛΕΦΙΠ.
Δουλεύει μια φίλη μου εκεί πέρα και πηγαίνουμε 5-6 γυναίκες εκεί πέρα. Είμαι κομμώτρια. Τον τελευταίο χρόνο έχω σταματήσει από τα κομμωτήρια. Μακάρι να έρθουν οι 70.000 ευρώ για να ανοίξω ένα δικό μου χώρο…»
Δείτε το στιγμιότυπο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!