Βοτανικός: Ο συνδετικός κρίκος Αλαφούζου-Μητσοτάκη για τη Διπλή Ανάπλαση
Το θέμα της Διπλής Ανάπλασης στον Παναθηναϊκό δεν έχει λυθεί ακόμα με την υπόθεση να παρουσιάζει γενικότερα ορισμένα προβλήματα που εμποδίζουν την ολοκλήρωσή του μελλοντικά.
Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει σαν στόχο να χτίσει γήπεδο στον Βοτανικό και μάλιστα να έχει στο συγκεκριμένο μέρος και τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Μπορεί το έργο να έχει σχεδιαστεί στο χαρτί και τις μακέτες, ωστόσο η υπόθεση παρουσιάζει προβλήματα που εμποδίζουν την έναρξη των έργων και την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης στο μέλλον.
Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» υπάρχει στην όλη υπόθεση ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου των πράσινων, Γιάννη Αλαφούζου.
Συγκεκριμένα αυτό το πρόσωπο είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος συμμετέχει καθημερινά στις συσκέψεις που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου και αποτελεί σημαντικός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως από την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ Μητσοτάκη-Αλαφούζου αποφασίστηκε πως ο Μυλωνάκης θα επιβλέπει και θα λύνει όλα τα προβλήματα που, πιθανώς, θα δημιουργούνται στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης, ενώ θα έχει ανάμειξη και στη διευθέτηση της εκκρεμότητας με το ΟΑΚΑ.
Ουσιαστικά η παραπάνω ανάμειξη στο ΟΑΚΑ γίνεται, για να μη χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να μετακομίσει από το γήπεδο σε περίπτωση που γίνουν έργα συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα, καθώς θα προγραμματιστούν σε ουδέτερο χρόνο κι όχι πάνω στις υποχρεώσεις του συλλόγου.
Τέλος, ο Μυλωνάκης έχει την υποχρέωση να συμβάλλει στην αναζήτηση κεφαλαίων για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σούπερ εμφάνιση από Καμπενγκέλε που θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα στατιστικά
- Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με τους κομμένους - Έρχονται αποχωρήσεις
- «Πάει για μεγάλη μεταγραφή στη θέση του σέντερ ο Παναθηναϊκός»
- Η γνωμάτευση για τον Μίμη Δομάζο - Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη
- Παναθηναϊκός: Τα νέα ονόματα για το «5», αναμονή για τους NBAer