Γκαρσία: «Μας προκάλεσε πόνο το 2ο γκολ του Παναθηναϊκού»
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το Ατρόμητος–Παναθηναϊκός:
Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που μας προκάλεσε πολύ πόνο. Και το δεύτερο γκολ μπορούσαμε να το είχαμε αποσοβήσει, ίσως με περισσότερη τύχη. Αυτό έγινε όμως χάσαμε και τώρα θα περιμένουμε τη ρεβάνς.
Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ακρετά δύσκολος αντίπαλος και κάναμε και κάποιες αλλαγές με παίκτες που δεν έχουν παίξει γενικά γιατί το αξίζουν κι ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο της μπάλας και μας προκάλεσε πόνο το δεύτερο γκολ.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα πάμε στο επόμενο ματς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»