Παναθηναϊκός: Να τι έγινε με Μπουζούκη στο Αγρίνιο!
Ενόχλησε πολλούς ο πανηγυρισμός του Γιάννη Μπουζούκη στο Αγρίνιο αν κι εγώ από το ριπλέι είδα ότι το παιδί προσπάθησε να το χαρεί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο αλλά να μην προκαλέσει κιόλας τους πράσινους.
Μεγαλωμένος μέσα στον Παναθηναϊκό, έβαλε όχι απλά πλάτη αλλά κάτι παραπάνω την εποχή των μνημονίων και των γελοίων αποφάσεων όταν κοτζάμ ΠΑΟ έμενε εκτός Ευρώπης για ένα αστείο χρέος σε κάποιον Βέμερ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Επειδή πολλοί ξεχνάνε εύκολα, να θυμίσουμε ότι ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, ο Εμμανουηλίδης έκαναν μια ξέφρενη αήττητη πορεία ως το φθινόπωρο, έφεραν 25.000 κόσμο στο Στάδιο με την Λαμία σε εποχή που δεν πήγαινες για τίποτα, δεν υπήρχε η παραμικρή προοπτική και η μαυρίλα ήταν διάχυτη παντού!
Επί Γιώργου Δώνη στο τέλος οι μικροί πήγαν στην άκρη και τις θέσεις τους πήραν κάποιοι Μπεκ, Αλτμαν και Οικονόμου, γυρολόγοι των γηπέδων, με συγκεκριμένο ταβάνι που δεν πρόσφεραν το παραμικρό.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»