Παναθηναϊκός: Ταξίδι για μεταγραφή στη Γαλλία - Τα δεδομένα
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται τον ερχόμενο Ιανουάριο ν’ αποκτήσει μονάχα έναν επιθετικό κι αυτό είναι κάτι που πηγάζει από την ομάδα εδώ κι αρκετές μέρες.

Ο φετινός Γενάρης στο μεταγραφικό του επίπεδο για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι πλούσιος, ωστόσο η μεταγραφή που θα γίνει θα έχει επίδραση στην ομάδα και θ’ αφορά μόνο τη θέση του σέντερ φορ.
Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν επικεντρωθεί εκεί κι αφήνουν τον τελευταίο καιρό να περάσει προς τα έξω πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει μία κίνηση στη θέση του σέντερ φορ και δε θα γίνει κάτι περισσότερο.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψε στη Γαλλία, όχι για να τσεκάρει κάποιον παίκτη, αλλά για να μιλήσει με ατζέντηδες και παίκτες που έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό στον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Γιαννακόπουλος «χτίζει» Παναθηναϊκό... χρόνων - Έρχεται νέα ανανέωση-βόμβα!
- «"Σφήνα" της Φούλαμ, τηλεφώνα Μάρκο Σίλβα σε Βαγιαννίδη»
- Βετάκης: «Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω για Παναθηναϊκό και Σορτς»
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανάρτηση... μήνυμα για Ιωαννίδη
- Σηφάκης: «Αυτός είναι ο υπεύθυνος για την κατάντια του Παναθηναϊκού»