Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η απόφαση μετά το νέο σοκ με Μάγκνουσον
Ο Παναθηναϊκός μετά το χειρουργείο που έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με τον σχεδιασμό του, τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πέρασε εκ νέου την πόρτα του χειρουργείο, όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο, κι ουσιαστικά αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φυσικά αποτελεί μεγάλο σοκ στο πράσινο στρατόπεδο, ωστόσο δεν αλλάζει τα πλάνα της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς οι πράσινοι θα πάνε έτσι κι αλλιώς για έναν φορ.
Με απλά λόγια από τον Παναθηναϊκό πηγάζει ότι η ομάδα έχει ήδη τέσσερις στόπερ (Ίνγκασον, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν) με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε μεταγραφή αντικατάστασης του Ισλανδού που τραυματίστηκε εκ νέου σοβαρά.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι και ο Γουίλιαν Αράο μπορεί να παίξει ως στόπερ, οπότε οποιοδήποτε κενό υπάρξει, μπορεί να το καλύψει κι ο Βραζιλιάνος άσος.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»