Παναθηναϊκός: Oι πρώτες δοκιμές του Βιτόρια και η πιθανή ενδεκάδα με Βόλο (vid)
Ο Ρουί Βιτόρια δοκίμασε με το… καλημέρα στον Παναθηναϊκό τον Ουίλιαν Αράο στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού μετέφερε από την αρχή της θητείας του, τουλάχιστον σε πειραματικό στάδιο, τον Αράο στη θέση του κεντρικού αμυντικού από εκείνη του κεντρικού χαφ.
Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να πειράξει την ενδεκάδα για το παιχνίδι με το Βόλο, μιας και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να περάσει αυτά που θέλει στους ποδοσφαιριστές, είναι ελάχιστος.
Επομένως, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί εκτός απροόπτου με Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Ίνγκασον (ή Σένκεφελντ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα (ή Ουναχί), Πελίστρι (ή Τζούρισιτς), Τετέ και Ιωαννίδη.
Η προπόνηση της Παρασκευής:
«Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (03/11, 17:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Δικαιολογημένα απών ήταν ο Γιώργος Νίκας»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φωνές» για κόκκινη σε Ολυμπιακό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η ανάρτηση (pic)
- Παναθηναϊκός: Ο Ντραγκόφκι περίλυπος, πάνω του οι συμπαίκτες του (pics)
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε επικό βίντεο: Οπαδοί τραγουδούν Πέγκυ Ζήνα στον Κέντρικ Ναν (vid)
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβγαλαν την οργή τους για τη διαιτησία»
- Παναθηναϊκός-Ναν: Η νέα λίστα με τα πιο ακριβά συμβόλαια στη Euroleague