Παναθηναϊκός: Η τελευταία ομιλία «αντίο» από Αλόνσο – Η ατάκα του Παπαδημητρίου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρέθηκε στο Κορωπί προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του στον Παναθηναϊκό.
Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι βοηθοί του, προκειμένου να αποχαιρετίσουν ποδοσφαιριστές και επιτελείο της ομάδας.
Ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και την καθημερινή αφοσίωση στη δουλειά. Όπως σας είπα και μετά τον αγώνα με τον Άρη, είσαστε εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Και αυτό είναι που μένει τελικά σε κάθε τέτοια διαδρομή, να συνεργάζεσαι με καλούς χαρακτήρες.
Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Δεν ήρθα εδώ για να πω «αντίο», γιατί το ποδόσφαιρο είναι σαν μία ρόδα που γυρίζει και μπορεί στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα»
Μετά τον Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία.
Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που ξέρουμε ότι θα δώσει και σε εσάς χαρά»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Τι είπε για Σφιντέρσκι και Πάντοβιτς - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πού μπορεί να βρει Ολυμπιακό
- «Σε μια ομάδα από όλη την EuroLeague δεν θα πάει. Είναι ο Παναθηναϊκός»
- Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ