«Ο Αλαφούζος έχει τη χειρότερη άποψη για τον Ουζουνίδη - Χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο!» (vid)

«Ο τελευταίος προπονητής που θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης», σημείωσε ο Τσάρλι σε διαδικτυακή εκπομπή.

«Ο Αλαφούζος έχει τη χειρότερη άποψη για τον Ουζουνίδη - Χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν ισχύει από το ρεπορτάζ που έχω για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Δεν ξέρω από πού έχει προκύψει αυτό.

Μου το έστειλε και ένας φίλος μου, την ώρα που ερχόμουν. Για κανέναν προπονητή δεν είχε χειρότερη άποψη ο Αλαφούζος, όταν έφυγε ο Ουζουνίδης.

Χώρισαν με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Ο τελευταίος προπονητής που θα επέστρεφε, θα ήταν ο Ουζουνίδης. Οι άνθρωποι κοντά στον Αλαφούζο, λένε, ότι εύκολα αλλάζει απόψεις. Θυμάμαι εκείνη την εποχή ότι παρακάλαγε να παραιτηθεί.

Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Επειδή αυτά αλλάζουν, βλέπετε υπάρχουν μεσάζοντες που μπορεί να τους ξαναφτιάξουν στις σχέσεις. Για να μου το στέλνετε και σεις, μπορεί να υπάρχει φωτιά. Αυτό που ξέρω, είναι ότι θα ήταν ο τελευταίος που θα έφερνε. Καλό θα ήταν να κάνω λάθος και να ερχόταν. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν προπονητή που να ξέρει πρόσωπα και πράγματα.

Οι πράσινοι έχουν καλή ευκαιρία να πάρουν το πρωτάθλημα, διαθέτουν καλό ρόστερ και οι άλλοι είναι χάλια. Είναι εύκολο να κάνεις σερί και να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρέπει να έρθει ένας προπονητής που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Θα μου άρεσε ο Ίβιτς για παράδειγμα. Για άλλους λόγους δεν προχωράει η περίπτωση. Ο Ζαρντίμ, δεν ξέρω»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr