Έπεσε στο πάτωμα ο Μπουγάτσας: «Χαλαρή, σβηστή ισοπαλία με Παναθηναϊκό!» (vid)
Ο γνωστός οπαδός του Άρη, Νίκος Μπουγάτσας έδωσε ένα ακόμη σόου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στη marmita-sports:
«Όπως είδα το ματς εγώ, ο Άρης δεν μπήκε καλά, φάνηκε από την αρχή. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα τρία χαφ.
Πιστεύω στο ημίχρονο, ο Μάντζιος τους είπε να παίξουν τη μπάλα τους, τα αποτελέσματα τα είδαμε και τα άλλα.
Πιστεύω, μπορεί να το γυρίσει ο Άρης, πρέπει να μπει πολύ θαρραλέα. Έδωσε πάρα πολύ χώρο στον Παναθηναϊκό», είπε στο ημίχρονο.
Μετά την ισοπαλία 1-1 ανέφερε: «Δεν χάνεις πουθενά. Είσαι αρνητής της ήττας. Με κακή εμφάνιση με βάση το πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαι ευχαριστημένος.
Ήθελα το διπλό, αλλά ήμουν κακός. Επιβεβαίωσε ο Άρης, ποιος είναι ο Άρης. Χαλαρή, σβηστή ισοπαλία! Θα σέβεστε τον πρωτοπόρο! Γύρισε το ματς με τις αλλαγές ο στρατηγός»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση