Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Άρης: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άρη (18:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League σ’ ένα παιχνίδι που θέλει μονάχα τη νίκη.

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Άρης: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη (27/10, 18:00) στο ΟΑΚΑ και το μόνο που θέλει να πετύχει είναι η νίκη προκειμένου η διαφορά από τις πρώτες θέσεις θα μειωθεί στους δύο πόντους, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση, ήττα δηλαδή, θα χαθεί ακόμα περισσότερο η επαφή με την κορυφή (οκτώ πόντους).

Από εκεί και πέρα δεδομένα ο Ντιέγκο Αλόνσο θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Τσέλσι, καθώς το «πρέπει» και η πίεση είναι σε τεράστιο βαθμό.



Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Nτραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι/Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Μ. Γκαρθία, Ντιαντί, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr