Αλόνσο: «Αυτά είπαμε στα αποδυτήρια μετά την Τσέλσι»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη σήμερα το απόγευμα.

Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα με Αλόνσο!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη σήμερα το απόγευμα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη με τον Ντιέγκο Αλόνσο να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Matchday Mag»:

«Η σημασία που έχει ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ ξεκάθαρη. Στα αποδυτήρια, μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι, είπαμε πως πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύεται τις στιγμές της στη διάρκεια των αγώνων. Αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr