Παναθηναϊκός-Άρης: Ματς… βαθμολογίας και παραμονής Αλόνσο!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη σ' ένα ματς πραγματικό τελικό, καθώς το αποτέλεσμά του μπορεί να οδηγήσει στη λήψη πολλών αποφάσεων.

Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4:

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Τσέλσι με 4-1 στο ΟΑΚΑ και την κακή εμφάνιση κόντρα στους Μπλε, βρίσκεται ξανά σε μια δύσκολη κατάσταση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη να μοιάζει πραγματικός τελικός.

Είναι δεδομένο μάλιστα ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κόντρα στους κιτρινόμαυρους θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον του προπονητή στο σύλλογο, καθώς σε ενδεχόμενη ήττα η απομάκρυνση από την κορυφή θα φτάσει στους οκτώ βαθμούς.

Με απλά λόγια το Τριφύλλι έχει την ευκαιρία να μειώσει στους δύο πόντους από τον Άρη που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε αντίστοιχεί περίπτωση τ’ αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά.

Ωστόσο στόχος του Παναθηναϊκού και του Ντιέγκο Αλόνσο είναι να πάρει το σημερινό παιχνίδι η ομάδα του, για να ανέβει στη βαθμολογία, αλλά και για να σώσει τη θέση του ο ίδιος διότι σε διαφορετική περίπτωση, ήττα, θα αποχωρήσει από τους πράσινους.

Exit mobile version