«Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, υπέγραψε στους Πέλικανς»

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο και πολύ γνωστό δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς έκλεισαν έναν παίκτη, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: "Μία από τις εναλλακτικές μετά τον Τάις"

Ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο διάστημα έψαχνε για παίκτη στη θέση του σέντερ, προκειμένου να καλύψει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί λόγω των πολλών τραυματισμών.

Ένας από τους παίκτες που ακούστηκαν για τους πράσινους ήταν και ο Μοχάμεντ Μπάμπα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια να αναφέρει πως ο παίκτης κατέληξε στους Πέλικανς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο «Χ»:

«Ο Μοχάμεντ Μπάμπα συμφώνησε για συμβόλαιο 10 ημερών με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, όπως αναφέρει ο Μαρκ Μπάρτελσταϊν του Priority Sports και ο Γκριρ Λαβ στο ESPN. Ο Μπάμπα μέτρησε κατά μέσο όρο 4,8 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά αγώνα για τους Λος Άντζελες Κλίπερς τη φετινή σεζόν, πριν αγωνιστεί στη G-League και σκοράρει 21 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα 15 ριμπάουντ ανά ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr