Ραπτόπουλος: Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός - Άρης στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έδωσε τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Ραπτόπουλος: Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός - Άρης στο ΟΑΚΑ (vid)

Αναλυτικά:

Παναιτωλικός-Βόλος: «Δεν θα μιλήσω αγωνιστικά για αυτό το παιχνίδι. Θα γίνει master chef η δουλειά. Θα μαγειρέψει ο Μπέος. Σουβλάκια, σουτζουκάκια, σάλτσες. Υγιέστατο σωματείο ο Παναιτωλικός, αλλά πιστεύω θα σκαλώσει το έργο. Θα δούμε διπλό και over 2.5 στο ύπουλο, στο βρώμικο. Μου θυμίζει τη «Μαμά Τερέζα». Μου βρωμάει διπλίλα!»

Λεβαδειακός-Λαμία: «Ο αγέλαστος παίζει τα ρέστα του μετά το Χ στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Βόκολο. Βλέπω over 5.5 κάρτες, 1 και under 2.5. Θα τα καταφέρει η Λιβαδειά, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Λαμία»

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: «Η πίστα των Σερρών είναι για τους ραλίστες. Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα το πάρει το ματς. Θα έχουμε και σκορ σε over 2.5. Διπλό και over. Αν βγει over, θα βγει και G/G. Η ΑΕΚ δεν είναι πολύ καλά, αλλά έχει καλύτερη ομάδα»

Αστέρας-Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός μου θύμισε τον περσινό Ολυμπιακό, το σφιχτό 4-3-3. Τον Ζέλσον εξτρέμ να γίνεται δεκάρι. Ο Μποροθρύλος, ξεχάσαμε το αμαρτωλό του παρελθόν, τον κάναμε κύριο. Οι εποχές αλλάζουν, θα φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός. Ο Παντελίδης θα στήσει Man to Man, ένα 5-4-1. Πιστεύω θα χάσει πολύ δύσκολα με «διπλό» και under 2.5»

Παναθηναϊκός-Άρης: «Ματσάρα. Θα έχουμε και δω κάρτες. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει ή αν θα χάσει ο Άρης. Θα έχουμε γκολ και από τη μια και από την άλλη πλευρά. Over 5.5 κάρτες, το πάθος θα ξεχειλίσει. Για να δούμε, αν ο Μάντζιος θα καταφέρει να φάει τον Αλόνσο με elite διαιτητή μπροστά σε 40-60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ»

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: «Ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Θα παίξει κάτω τη μπάλα. Σκόρερ Σβαμπ με πέναλτι και μια τελική Κωνσταντέλιας στην εστία. Ή παίζουμε ή κλ…με»

Καλλιθέα-Ατρόμητος: «Βλέπω ισοπαλία και κόκκινη κάρτα Ουάρντα. Έχω κλείσει ραντεβού με τον ουρολόγο. Πιστεύω θα πιάσουμε, τουλάχιστον 5/7»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr