Τσάρλι: «Προσπαθούν να πείσουν τον Αλαφούζο για Πογιέτ - Ο Αλόνσο πρέπει να φύγει άμεσα»

Ο Τσάρλι στην εκπομπή του στους «betarades.gr» ήταν κόλαφος αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο.

Τσάρλι: «Προσπαθούν να πείσουν τον Αλαφούζο για Πογιέτ - Ο Αλόνσο πρέπει να φύγει άμεσα»

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος:

Ο Σένκεφελντ δεν μπορεί να σταθεί, το έχει παρατήσει το παιχνίδι και αποφασίζει να τον βάλει απέναντι σε παίκτες οι οποίοι έχουν τεράστιο κίνητρο να διεκδικήσουν θέση βασικού και το κάνει ακόμη χειρότερο, όταν βάζει τον Γεντβάι αριστερό στόπερ. Και σαν να μην έφτανε αυτό έδωσε εντολή στον Κροάτη να πάρει τον Ενκουνκού man to man, ο οποίος παίζει παντού και φεύγει από την περιοχή, όπως και έκανε, καθώς πήρε τον Γεντβάι μαζί του και έτσι χώθηκαν οι υπόλοιποι στην περιοχή με έναν Σένκεφελντ να νομίζεις ότι είναι τροχονόμος. Ευτυχώς για την ιστορία του Παναθηναϊκού σταμάτησαν οι παίκτες της Τσέλσι. Έβλεπες τους παίκτες της Τσέλσι να αλλάζουν τις πάσες και ήταν ημικοιμισμένοι λες και έπιναν παράλληλα τον καφέ τους.

Υπάρχει κανείς που πίστευε ότι ταίριαζε το ματς στον Γερεμέγεφ; Πήγαινε συνέχεια στην μπάλα δεύτερος, τρίτος μέχρι κάποια στιγμή να σκάσει και απλά να κοιτάζει τους αντιπάλους του χωρίς να κάνει τίποτα στο παιχνίδι. Με τον Σουηδό φορ δε γίνεται να πρεσάρει ο Παναθηναϊκός γιατί είναι φορ περιοχής. Με τις επιλογές του κάνει τους παίκτες να φαίνονται άσχημοι.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που κάνει ροτέισον σε όλες τις θέσεις εκτός από τα μπακ. Πως είναι δυνατόν να παίζει ο Κώτσιρας και όχι ο Βαγιαννίδης μετά το ματς στο «Γεντί Κουλέ»; Το παιδί φαίνεται ότι είναι κουρασμένος και δε φταίει το παιδί γιατί το παιδί πέρυσι έκανε τρομερή χρονιά απλά έχει ανεπαρκή τακτικό πλάνο. Σε όλη του την καριέρα γινόταν τρίτος και δεν είχε όλη την πλευρά για να κάνει πάνω-κάτω όπως βλέπαμε με τον Χουανκάρ. Πλέον η τακτική είναι άλλη, καθώς τα μπακ είναι ψηλά, το εξάρι χαμηλά κι έτσι ο Κώτσιρας έχει εξαντληθεί και ο αντίπαλος όταν χάνει την μπάλα ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτα μέτρα να τρέξει.

Ο Μλαντένοβιτς ζήτησε αλλαγή και αν με τη διαχείριση που κάνει ο Αλόνσο με τον Σέρβο να παίζει συνέχεια και χωρίς αλλαγή. Πως το κάνεις αυτό σαν προπονητής; Αν καταρρεύσει ο Μλαντένοβιτς θα μείνει χωρίς άλλο αριστερό μπακ. Δεν το έχει σκεφτεί αυτό; Δεν υπάρχει εναλλακτική; Ο Κώτσιρας για παράδειγμα, ο Μαντσίνι μπακ έστω. Έχει ξαναγίνει σε θέση τόσο κουραστική να παίζει μόνιμα ένας προπονητής έναν παίκτη τρία σερί 90λεπτα; Εγώ δεν το έχω δει πουθενά αλλού αυτό.

Και το κερασάκι στην τούρτα ότι θέλει να πάρει η ομάδα του στα εκτός έδρας ματς έναν πόντο, οπού ο Παναθηναϊκός παίζει με τους Ντιουργκόντιεν, Νέους Άγιους. Είναι σε σύγχυση και η ομάδα χρειάζεται καθοδήγηση. Ακόμα και τον Άρη να κερδίσει, πρέπει να φύγει. Δε γίνεται αλλιώς κι αν δεν μπορούν να του φέρουν άλλον προπονητή οι συνεργάτες του, άλλαξε τεχνικό διευθυντή, άλλαξε όλο το team.

Δε γίνεται να μην υπάρχει άλλος προπονητής εκτός από τον Πογιέτ που προσπαθούν να πείσουν τον Αλαφούζου. Βρωμάει ο κόσμος από προπονητές. Μην τρελαθούμε τελείως τώρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr