Παναθηναϊκός: «Φωνάζει» η πρώτη μεταγραφή Γενάρη!
Το Τριφύλλι ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την υπερηχητική Τσέλσι στο ΟΑΚΑ και προβλημάτισε εκ νέου με την απόδοσή του.
Όσον αφορά το θέμα των επιθετικών, με την απουσία του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη το βάρος, αναγκαστικά, έπεσε στους Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Αντράζ Σπόραρ.
Παρόλα αυτά, ο Σουηδός ήταν σαν να μην υπήρχε στο ματς χωρίς να μπορεί να επικρατήσει των αντίπαλων στόπερ και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.
Ενώ, ο Σλοβένος είναι δεδομένο ότι δεν περνά και το καλύτερό του φεγγάρι στο Τριφύλλι μην μπορώντας να πάρει αυτός «κεφάλι» στην κορυφή της επίθεσης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΌπως έχουν έρθει τα πράγματα, η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τετ α τετ… από απόσταση στο Κόμο – Τι έγινε με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους
- «Σάρωσε» το ΣΠΟΡ FM TV: Πόσοι ήταν οι μοναδικοί χρήστες το πρώτο Σαββατοκύριακο
- Απίθανος Μπάντιο: Πώς έπαιξε με τη Μακάμπι και γιατί έμεινε έξω με Βίκο
- «Τα μισά εισιτήρια με τη Φενέρ πουλήθηκαν σε τρεις ώρες»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα