Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Τσέλσι: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, καθώς απόψε αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Τσέλσι: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Στις 19:45 (Cosmote Sport 4), οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την Τσέλσι με στόχο να πανηγυρίσουν μια ιστορική νίκη, καθώς αυτή θα ήταν η πρώτη τους στον θεσμό.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη τους με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ για την Stoiximan Super League, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, γεγονός που συγκλόνισε τον σύλλογο και την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, προπονητής των «πράσινων», έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος της ομάδας είναι μόνο η νίκη, όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου. Στα αγωνιστικά, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Ο Άντραζ Σπόραρ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα, σε αντίθεση με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Φίλιπ Μαξ, που έμειναν εκτός αποστολής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

H αποστολή της Τσέλσι: Σάντσεθ, Γιόργκεσεν, Μπέργκστρομ, Ανταραμπιόγιο, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Ντισασί, Βέιγκα, Φερνάντες, Ντιούσμπερι – Χολ, Κασαντέι, Τσουκουεμέκα, Ρακ Σάκι, Μαντουέκε, Μούντρικ, Νέτο, Φέλιξ, Ενκουνκού, Σάντσο, Τζορτζ, Γκούιου, Μέουκα.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Nτραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς- Αράο, Τσέριν, Ουναΐ- Πελίστρι, Τετέ, Γερεμέγεφ

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν – Ντισασί, Τοσίν, Μπαντιασίλ, Βέιγκα – Φερνάντες, Κασαντέι – Νέτο, Σάντσο, Μούντρικ – Γκουϊού

Exit mobile version