Παναθηναϊκος – Τσελσι Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/10)

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο καυτό ΟΑΚΑ με θέα τους τρείς βαθμούς

Παναθηναϊκος - Τσελσι Live Streaming:

Παναθηναϊκος – Τσελσι Live Streaming:

Έφτασε η ώρα που περίμεναν άπαντες στον Παναθηναϊκό μετά την πρόκριση στη League Phase του Conference League! Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την πανίσχυρη Τσέλσι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με στόχο να κοιτάξουν στα μάτια μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Premier League και να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να κοιτάξουν τις θέσεις της πρόκρισης.

 Το «τριφύλλι», μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Μπορατς, φιλοδοξεί να δυσκολέψει το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Προκειμένου μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα να μείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη την Κυριακή με τον ΟΦΗ (0-1) στο Ηράκλειο απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Μειονέκτημα η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη και ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο κάνει σκέψεις για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Τετέ, Πελίστρι. Να αφήσει στον πάγκο τον Γερεμέγεφ. Ο Σπόραρ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα

Γενικότερα ο Ουρουγουανός προπονητής του Παναθηναϊκού ετοιμάζει φρεσκάρισμα στην 11αδα και οι Μαξίμοβιτς, Ουναΐ προορίζονται για βασικοί. Άπαντες γνωρίζουν ότι κόντρα στην Τσέλσι οι «πράσινοι» θα χρειαστούν ενέργεια και τρεξίματα πάνω στο χορτάρι.

Αλλαγές ενδέχεται να υπάρξουν και στην άμυνα με τους Βαγιαννίδη και Σένκεφελντ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η Τσέλσι ξεκίνησε στη διοργάνωση με νίκη (4-2) απέναντι στη Γάνδη και με το «καλημέρα» έδειξε τα δόντια της. Οι «μπλε» επιθετικά διαθέτουν απαράμιλλή ποιότητα με τους Τζάκσον, Νκουνκου, Σάντσο.

Την Κυριακή η Τσέλσι ηττήθηκε στο ντέρμπι της Premier League (1-2) από τη Λίβερπουλ και έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Premier League με 14 βαθμούς (4-2-2). Ο προπονητής των «μπλε», Έντσο Μαρέσκα, συνηθίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να ανακατεύει την τράπουλα και οι Νκουνκου, Ζοάο Φέλιξ προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Διαιτητής στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τσέλσι τοποθετήθηκε από την ΟΥΕΦΑ ο Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε.

Παναθηναϊκος – Τσελσι Live Streaming: «Μαύρο» στους πάγκους στο ΟΑΚΑ πριν το Παναθηναϊκός – Τσέλσι

Μια σημαντική αλλαγή υπήρχε στο ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι, η οποία έχει να κάνει με τους πάγκους των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο παρατήρησαν πως οι πάγκοι ήταν καλυμμένοι με μαύρο, κάτι που πιθανότατα έχει να κάνει με το πένθος για τον απροσδόκητο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτός φαίνεται πως είναι ένας ακόμα τρόπος με τον οποίον ο σύλλογος δείχνει την θλίψη του για το τραγικό αυτό συμβάν, που προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Όλος ο Παναθηναϊκός στην κηδεία του Μπάλντοκ στο Μίλτον Κέινς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κλείσει τσάρτερ για να δώσει το “παρών” όλη η ομάδα στην κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ την Τετάρτη (30/10), στο Μίλτον Κέινς.

Στα μέρη όπου μεγάλωσε και πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα θα κηδευτεί ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι του.

Ο ομογενής δεξιός μπακ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο “αντίο” στο Μπάλντοκ θα το πουν συγγενείς, φίλοι και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Μίλτον Κέινς της πόλης του Μπάκιγχαμσαϊρ.

Οι Πράσινοι μάλιστα έχουν ήδη κλείσει τσάρτερ για να μεταφέρει όλη την ομάδα στο Νησί.

Παναθηναϊκος – Τσελσι Live Streaming: Ζοάο Φέλιξ: «Ξέρω την αξία μου, θα έρθει η ώρα μου!»

 

Ο Ζοάο Φέλιξ μίλησε για την μεταγραφή του στην Τσέλσι αλλά και τους στόχους που έχει για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του στους Λονδρέζους και τόνισε πως είναι βέβαιος ότι θα καταφέρει να εκπληρώσει τα όνειρά του στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

Μπορείς να μας μιλήσεις για την μεταγραφή σου; Πότε έμαθες για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, πώς έγιναν τα πράγματα;

«Έκανα προετοιμασία στην Ατλέτικο, δεν ήξερα αν θα μείνω ή όχι. Ήταν πιο πιθανό να φύγω. Μια μέρα με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι η Τσέλσι με ήθελε. Σε λίγες ημέρες είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ήταν απλό».

Για τον ανταγωνισμό στην Τσέλσι:

«Μιλήσαμε με τον Μαρέσκα πριν υπογράψω. Μου άρεσαν αυτά που μου είπε, μου αρέσει ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο. Ήξερα ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω. Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι εδώ για να παίξω και είναι απλώς θέμα χρόνου».

Για την συνεργασία του με τον Ενκουνκού:

«Είναι τοπ παίκτης. Η ποιότητά του είναι μεγάλη. Τον είδαμε να κάνει σπουδαία πράγματα στην Λειψία. Μου αρέσει να παίζω μαζί του! Καταλαβαίνουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, γνωρίζει τι θα κάνω και γνωρίζω τι θα κάνει. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ ο ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ από τη ΔΕΑΒ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Οι Κρητικοί θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Βόλο στις 30/10.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Με την υπ’ αριθμό 30/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε επίσημη Εθνική διοργάνωση, λόγω ρίψης, από οπαδό της, μίας (1) κροτίδας εντός της κερκίδας των οργανωμένων φιλάθλων της (ΘΥΡΑ 4), πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στις 20-10-2024, στο στάδιο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο Κρήτης, για τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024.

Παναθηναϊκος – Τσελσι Live Streaming:| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version