Το συγκινητικό video για το Παναθηναϊκός-Τσέλσι, αφιερωμένο στον Μπάλντοκ

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον Παναθηναϊκό να συνεχίζονται κανονικά, ωστόσο το μυαλό όλων βρίσκεται στον Τζορτζ Μπάλντοκ και στην απώλειά του πριν λίγες ήμερες.

Μπάλντοκ: Το «RIP» του Χάρι Μαγκουάιρ - Μηνύματα από Λίβερπουλ και Τσέλσι (pic)

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ θ’ αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως καταλαβαίνετε μπορεί οι υποχρεώσεις των ομάδων, συνεπώς και των πράσινων, να τρέχουν, ωστόσο άπαντες έχουν επηρεαστεί από το περιστατικό με τον αείμνηστο Ελληνοβρετανό ποδοσφαιριστή και θέλουν με κάθε τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του.

Μάλιστα στη video-προαναγγελία του αγώνα με τους Λονδρέζους, στα social media, ο Παναθηναϊκός τοποθέτησε ως background το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Με την αφίσα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση και το απόσπασμα να «ντύνεται» με μία συγκινητική μελωδία. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αφιερώσει όλη τη χρονιά στον Μπάλντοκ. Κάθε αγώνας θα αποτελεί φόρος τιμής στον εκλιπόντα. Το Τριφύλλι πενθεί, αλλά είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr