Ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού και η διαιτησία!

Χωρίς φορ για νιοστή φορά, με τους επόπτες να ανακαλύπτουν δικές τους φάσεις στην Κρήτη, πάλι φλέρταρες με την γκέλα.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού και η διαιτησία!

Πλάκα-πλάκα παρά την κακή σου φόρμα αν είχες πάρει πέναλτι με τον ΟΣΦΠ και δεν είχε μετρήσει το γκολ της Τρίπολης τώρα θα ήσουν μια ανάσα από την 1η θέση κι ας έχεις παίξει χειρότερα απ΄ όλους.

Οι πράσινοι έχουν έναν αντίπαλο, αλλά μεγάλο: τον εαυτό τους. Ο Ντιέγκο Αλόνσο παρά την μεγάλη πρόκριση επί της Λανς είναι στο τιμόνι μιας ομάδας πολύ πιεστικής που 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα δεν λέει να ησυχάσει από την κριτική: έτσι θα πάει το πράγμα ως το τέλος.

Κάνει κι αυτός τα περίεργά του (ασταμάτητες αλλαγές, Γεντβάι αριστερό στόπερ, Νίκας σε ρόλο φορ) αλλά αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να κρατά την ψυχραιμία του, όταν όλος ο περίγυρος του κλαμπ τον έχει…έτοιμο για ταμείο ανεργίας, πολύ καιρό τώρα.

Ο κόουτς γνωρίζει ότι έχει παίκτες που συμβαίνει να είναι χαρισματικοί όσο κι αυτοκαταστροφικοί. Είδαμε π.χ τι πήγε να κάνει την Κυριακή ο Ντραγκόφσκι που παραλίγο να μιμηθεί τον Μπρινιόλι πέρσι στο Χαριλάου, όταν έχασε μπάλα από τον Μορόν, δεχόμενος ένα αστείο γκολ.

Τουλάχιστον όσο νικάς πάνε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Θα δούμε πόσο θα αντέξει η ομάδα χωρίς Ιωαννίδη, με τον Αράο μοναδικό χαφ που τρέχει, τον Σποράρ φευγάτο, τους Κώτσιρα-Γερεμέγιεφ χωρίς ρυθμό και το κλίμα δυσάρεστο μετά και τον χαμό Μπάλντοκ.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version