Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για το ΟΑΚΑ και τα σενάρια επιστροφής στη Λεωφόρο

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα χρειαστεί ν’ αλλάξει έδρα λόγω έργων στο ΟΑΚΑ.

«Πρόβλημα» στον Παναθηναϊκό με την ευρωπαϊκή λίστα!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά μετακόμισε στο ΟΑΚΑ, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως τη φυσική του έδρα για μια σειρά από λόγους, όπως για παράδειγμα και η μεγαλύτερη χωρητικότητα του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα στο κοντινό παρελθόν δημιουργήθηκαν ορισμένα θέματα με τη στατικότητα ενός τμήματος εξέδρας του γηπέδου και η ομάδα, τότε, είχε αναγκαστεί να αλλάξει έδρα αναφορικά με τα επίσημα ευρωπαϊκά της ματς.

Τελικά μετά από έρευνες και μελέτες που έγιναν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κρίθηκε μεν απαραίτητο να γίνουν βελτιώσεις όσον αφορά το ΟΑΚΑ, όμως παράλληλα το γήπεδο είναι απόλυτα κατάλληλο και ασφαλή για χρήσεις.

Κάτι που έγινε επίσημο από την 3η Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης και δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί από κανέναν!

Παρ’ όλα αυτά χθες δημιουργήθηκε χωρίς θέμα αναστάτωση στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, καθώς βγήκε η είδηση ότι θα ανακηρυχθεί δημόσιος διαγωνισμός ύψους 65 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθεί η στατική επάρκεια του στεγάστρου Καλατράβα κι ως εκ τούτου οι πράσινοι θα έπρεπε ν’ αλλάξουν έδρα, καθώς κανείς δε γνώριζε πότε θα άρχιζαν και τη διάρκεια των έργων.

Η απάντηση του Τριφυλλιού σε όλη αυτή την κατάσταση ήταν δυναμική, καθώς με ανακοίνωσή της, η πράσινη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ και τη νέα χρονιά και πως όποια έργα είναι απαραίτητο να γίνουν από την κυβέρνηση, οφείλουν να λάβουν χώρα, όταν η ομάδα δε χρησιμοποιεί το γήπεδο.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι ο αναπληρωτής Υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης είχε αναφέρει πως το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι διάφορες δραστηριότητες, αθλητικές και μη, όταν κρίθηκε πως ήταν ασφαλής η λειτουργία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr