Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο γιος του Λουκά Βύντρα

Τα βήματα του πατέρα του ακολούθησε ο Άγγελος Βύντρα, ο οποίος θα υπογράψει άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο γιος του Λουκά Βύντρα

Ο πιτσιρικάς Άγγελος Βύντρα ακολούθησε τον πατέρα του στην Ισπανία, το Ισραήλ, αλλά και την Κύπρο.

Στο Νησί της Αφροδίτης παρέμεινε ακόμη και μετά την αποχώρηση του πατέρα του από την Ομόνοια (2016-2019), παίζοντας ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Διγενή Μόρφου. Στη δεύτερη σεζόν του Λουκά Βύντρα στη Λαμία, γύρισε κι ο Αγγελος στην Αθήνα.

Πέρασε με άνεση τα δοκιμαστικά και επελέγη να στελεχώσει την Κ14 του Παναθηναϊκού, ομάδα που αποτελείτο από παίκτες γεννηθέντες το 2008. Ηρθε ως μέσος, έγινε στόπερ κι από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή του είναι ραγδαία.

Υπήρξε αρχηγός στην Κ16 ως κεντρικός αμυντικός, θεωρείται από τα σημαντικά πρότζεκτ της επόμενης μέρας και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον Αγγελο Βύντρα κι άλλους επτά παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας, εκτιμώντας ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στο επόμενο επίπεδο.

Πρόκειται για τους: Ρόνι Ζέκα (μέσος, 2007 – καμία σχέση με τον Κάρλος Ζέκα), Θωμά Μαρκεζίνη (μέσος, 2007), Αγγελο Βύντρα (στόπερ, 2008), Λουκά Σταμέλλο (τερματοφύλακας, 2008), Γιάννη Γαζή (στόπερ, 2008), Σταύρο Ιωάννου (μέσος, 2008), Κώστα Θεοχάρη (μέσος, 2008) και Βασίλη Λάβδα (πλάγιος αμυντικός, 2009).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr