Ξεσπά ο Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές» (vid)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή το κτήμα στο Κορωπί, όπου η ιδιοκτήτριά του φέρεται να έταζε γαμήλιες δεξιώσεις για να αποσπάσει προκαταβολές.

Ξεσπά ο Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές» (vid)

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, «η καραμέλα του όρου “τηλεδικαστήριο” πρέπει να σταματήσει καθώς στις εκπομπές δε βγάζουν αποφάσεις».

«Εμένα δεν μου αρέσει η λέξη “τηλεδικαστήριο”. Είναι μία καινούργια μόδα, μία καινούργια καραμέλα που είναι τελείως εσφαλμένη.

Η δημοσιογραφική έρευνα οφείλει να παρουσιάσει όλες τις πλευρές -εμείς εδώ δεν βγάζουμε καμία απόφαση- και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό.

Αυτή η καραμέλα περί “τηλεδικαστηρίου”, πρέπει να τελειώσει γιατί ουσιαστικά είναι μία σφαίρα στην καρδιά του ρεπορτάζ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο δημοσιογράφος – ρεπόρτερ οφείλει να κάνει ρεπορτάζ και ψάχνει όλες τις πλευρές και η επιτυχία είναι να τις βρει. Οι χειρότεροι εγκληματίες έχουν το δικαίωμα να ακουστούν, να πουν τι έγινε και τι δεν έγινε.

Άρα λοιπόν, όταν βγάζουμε όλες τις απόψεις δεν κάνουμε μία σύσκεψη και βγάζουμε μία απόφαση. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αρλούμπα περί “τηλεδικαστηρίου”. Είναι ρεπορτάζ κι οφείλουμε να βγάλουμε όλες τις πλευρές.

Τώρα ανθρώπινα αν μέσα μας, αν καμιά φορά τσιτώνουμε, είμαστε άνθρωποι», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Ειδικά ο συγκεκριμένος (σ.σ. ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας) κάνει με συναίσθημα τη δουλειά αυτή και γι’ αυτό την πατάει πολλές φορές. Είμαστε άνθρωποι. Όταν καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία μεγάλη απάτη, προφανώς θα βγω από τα ρούχα μου»

parapolitika.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr