Χελάκης: «Θύμισε Ροναλντίνιο ο Τετέ»
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» την εμφάνιση του Τετέ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Γιώργος Χελάκης αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τετέ, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι και ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Τριφυλλιού.
Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:
Ανάσα για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του η νίκη στο Ηράκλειο. Η αυλαία δεν έπεσε για τον προπονητή των “πρασίνων”, που ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα θα τον έβγαζε στη σέντρα. Το σημαντικό φυσικά δεν είναι τη παράταση ζωής που πήρε. Είναι ότι ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του ροκάνισε κάπως τη διαφορά απ’ την κορυφή και τονώθηκε η αυτοπεποίθηση των παικτών του. Εδώ είναι που βρίσκει ισχύ η παρατήρηση για την ατομική ποιότητα των παικτών. Ο Βραζιλιάνος Τετέ βάζει ένα γκολ που δεν έχει σχέση με κάποια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Σχετίζεται απολύτως με την κλάση του παίκτη.
Μη θεωρηθεί υπερβολή, στη φάση του γκολ θύμισε Ροναλντίνιο. Προσποιήσεις επιτόπου, μικρά αγγίγματα της μπάλας κι ένα απλό πλασέ στη γωνία. Πάνω απ’ τους μισούς επιθετικούς που παίζουν στο πρωτάθλημά μας, έτσι και τους βάλεις να επιτύχουν το ίδιο, θα… καεί ο εγκέφαλός τους… Η νίκη δεν λύνει τα προβλήματα αγωνιστικής ταυτότητας που εξακολουθεί να έχει ο Παναθηναϊκός. Δίνει επιπλέον χρόνο ώστε να επιλυθούν. Άλλωστε, ούτε οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου δεν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ