Χελάκης: «Θύμισε Ροναλντίνιο ο Τετέ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» την εμφάνιση του Τετέ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο Γιώργος Χελάκης αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τετέ, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι και ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ανάσα για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του η νίκη στο Ηράκλειο. Η αυλαία δεν έπεσε για τον προπονητή των “πρασίνων”, που ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα θα τον έβγαζε στη σέντρα. Το σημαντικό φυσικά δεν είναι τη παράταση ζωής που πήρε. Είναι ότι ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του ροκάνισε κάπως τη διαφορά απ’ την κορυφή και τονώθηκε η αυτοπεποίθηση των παικτών του. Εδώ είναι που βρίσκει ισχύ η παρατήρηση για την ατομική ποιότητα των παικτών. Ο Βραζιλιάνος Τετέ βάζει ένα γκολ που δεν έχει σχέση με κάποια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Σχετίζεται απολύτως με την κλάση του παίκτη.

Μη θεωρηθεί υπερβολή, στη φάση του γκολ θύμισε Ροναλντίνιο. Προσποιήσεις επιτόπου, μικρά αγγίγματα της μπάλας κι ένα απλό πλασέ στη γωνία. Πάνω απ’ τους μισούς επιθετικούς που παίζουν στο πρωτάθλημά μας, έτσι και τους βάλεις να επιτύχουν το ίδιο, θα… καεί ο εγκέφαλός τους… Η νίκη δεν λύνει τα προβλήματα αγωνιστικής ταυτότητας που εξακολουθεί να έχει ο Παναθηναϊκός. Δίνει επιπλέον χρόνο ώστε να επιλυθούν. Άλλωστε, ούτε οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου δεν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr