Ο Λιάγκας θέλει ένα μισάωρο από το «Καλημέρα Ελλάδα», ανένδοτος ο Παπαδάκης!

Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να πάρει τηλεοπτικό χρόνο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, προκειμένου να κοντράρει επί ίσοις όροις τη Φαίη Σκορδά στο MEGA.

Ο Λιάγκας θέλει ένα μισάωρο από το «Καλημέρα Ελλάδα», ανένδοτος ο Παπαδάκης!

Σύμφωνα με την Espresso, ο Λιάγκας δεν πτοείται από τα όσα άκουσε εις βάρος του, τις τελευταίες μέρες (σχετικά με τον Μπάλντοκ), τουναντίον, θέλει να επεκταθεί η εκπομπή «Το Πρωινό» στο κανάλι του ANT1.

Ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής θέλει η εκπομπή του να ξεκινά στις 9:20 και όχι στις 9:50, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί από την αρχή, την εκπομπή «Buongiorno» της Φαίη Σκορδά στο MEGA, με την οποία και έχει τη μεγάλη κόντρα στην τηλεθέαση.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υποχωρήσει ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο τελευταίος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ούτε… λεπτό στον Λιάγκα.

Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη την τηλεοπτική αγορά ότι ο Λιάγκας επιθυμεί να πάρει την πολύ πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αν και εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να αποχωρήσει μπροστά από τις κάμερες.

Οι χαμηλές πτήσεις μέχρι στιγμής του «Καλημέρα, Ελλάδα» στην τηλεθέαση σε μια πρωινή ζώνη που είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας μπορεί εύκολα να ανατραπούν.

Ο Παπαδάκης ξέρει τους μηχανισμούς. Άλλωστε, είναι αυτός που κρατά στην πλάτη του τη μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή.

Η αλλαγή της θερινής ώρας σε χειμερινή μετά την 28η Οκτωβρίου βοηθά τον Γιώργο Παπαδάκη, που βρίσκει συμμάχους του πάντα στο πρωινό ξύπνημα τους συνταξιούχους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr