Παναθηναϊκός: Ο απίθανος Τετέ και το σπουδαίο deal!

Aκόμα ένα γκολ για τον Τετέ που αποδεικνύεται ορισμός της σταθερότητας.

Παναθηναϊκός: Έτσι... βγάζει τα λεφτά του ο Τετέ!

Η περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου ήταν άκρως μπερδεμένη το καλοκαίρι όταν ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, οικονομικά και ιδιοκτησιακά!

Είχε υπογράψει πέρσι ως ελεύθερος στην Γαλατά, με συνολικές καθαρές αποδοχές 11.200.000 ευρώ στην 4ετία (2,8 εκατ. τον χρόνο), συν 3.600.000 signing bonus!!! Χοντρικά δηλαδή για 4 χρόνια στην Γαλατά είχε συμφωνήσει για deal που θα απέφερε στον ίδιο και τους εκπροσώπους του 14.800.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους στόχων (αριθμό συμμετοχών, ασίστ, γκολ κλπ)! Μιλάμε για τρελό συμβόλαιο!

Πάντως ο Τετέ στην γειτονική χώρα πέρασε απαρατήρητος, αφού οι άνθρωποι της ομάδας του δεν τον είχαν πρώτη λύση στις επιλογές τους. Θα βλέπουν το εξαιρετικό του ξεκίνημα στην Ελλάδα και θα μετανιώνουν που τον άφησαν να φύγει.

Απόδειξη για μια ακόμα φορά ότι στο ποδόσφαιρο το τι έχεις κάνεις στις προηγούμενες ομάδες σου δεν σημαίνει τίποτα ενόψει νέου ξεκινήματος, ιδίως όταν ο παίκτης είναι τόσο μικρός ηλικιακά. Χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη διαθέσιμο ο Τετέ είναι η πιο σίγουρη λύση μπροστά κι ο Ντιέγκο Αλόνσο ίσως πρέπει να τον βάλει στην αντίπαλη περιοχή, σε ρόλο στράικερ, ρίχνοντας στο γήπεδο άλλο ένα χαφ, ενόψει Αρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr