Νικολακόπουλος: «Ο Τσοκάι βάραγε απίστευτα και έμεινε ατιμώρητος!» (vid)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε ειδικές παρατηρήσεις του για την εμφάνιση του Ένις Τσόκαϊ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Νικολακόπουλος: «Ο Τσοκάι βάραγε απίστευτα και έμεινε ατιμώρητος!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

«Ελπίζω το μυαλό να ήταν στην Ευρώπη. Αν είναι αυτό, τότε, σε κάτι μπορείς να ελπίζεις. Θα φανεί την Πέμπτη. Αν ο Ολυμπιακός είναι όπως με τη Λιόν στη Γαλλία, δεν θα είναι τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Αν είναι όπως με τη Μπράγκα, θα γίνει μάχη.

Ατυχώς κρίθηκε η αναμέτρηση στην κίνηση του προπονητή του Λεβαδειακού, να βάλει τον Ζίνι. Ο Παπαδόπουλος ήταν απρόσεκτος, δεν το ξέρω αν θα πήγαινε για κόκκινη κάρτα. Ο Ζίνι άλλαξε το παιχνίδι, κέρδισε πέναλτι από τον Ντόι. 

Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν απερίγραπτη. Ήταν ένα σοκ που το 2-0 έγινε 2-2. Από το 2-2 υπήρξαν 40′, σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο και δεν είδαμε κάτι παραπάνω, γιατί δεν είδαμε προσωπικότητα στο παιχνίδι. 

Σωστά βγήκε ο Τσικίνιο, για κάποιο λόγο ήταν στο β’ ημίχρονο χωρίς δυνάμεις. Πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού έφαγαν περιποιημένες. Ο Τσικίνιο έφαγε, ίσως, 2-3. Ο Τσοκάι βάραγε απίστευτα και έμεινε ατιμώρητος. Και στον Τσικίνιο και στον Ροντινέι. Δύο φορές ο Τσοκάι τον Τσικίνιο και δεν πήρε ούτε κάρτα.

Μας εξέπληξε η επιλογή του Ανδρούτσου. Δεν είχε ο Ολυμπιακός τον Ζέλσον, τον Γουίλιαν, τον Γιαζίτζι. Δεν είχε πραγματικά παίκτες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα.

Κανονικά δεν πρέπει να συζητάμε για σοβαρά πράγματα. Όταν φέρνεις ισοπαλία με Παναιτωλικό-Λεβαδειακό, τι νόημα μπορεί να έχει. Τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν βολικά σε γενικές γραμμές. Και ο Παναθηναϊκός έχει χάσει από τρία ματς με Καλλιθέα κτλπ…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr