Νικολέττα Ράλλη: «Ο Λεβαδειακός θα νικήσει τον Ολυμπιακό, διπλό ο Παναθηναϊκός» (vid)

Η Νικολέττα Ράλλη συζήτησε για αθλητικά και έκανε τις προβλέψεις της για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Νικολέττα Ράλλη: «Ο Λεβαδειακός θα νικήσει τον Ολυμπιακό, διπλό ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Game Time:

«Γενικά ξέρω πάνω-κάτω τι γίνεται στα αθλητικά. Ασχολούμαι στο επίπεδο που μπορεί να παίζει η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ή η Εθνική στο μπάσκετ τα καλοκαίρια.

Γενικά είμαι Ολυμπιακός. Τώρα, όσον αφορά, αν είμαι μια ομάδα που έπαιξε καλά απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, θα είμαι με την ελληνική ομάδα.

Βάσει των όσων γνωρίζω και από αυτά που ακούω από τους φίλους μου, θα είναι ντέρμπι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι παίζει στην έδρα της. Δίνω προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Ο Λεβαδειακός θα νικήσει τον Ολυμπιακό. Γιατί να με κυνηγήσουν οι φίλοι; Πώς θα αλλάξουν τα δεδομένα, άμα νικήσει ο Λεβαδειακός; Γιατί να μην κερδίσει ο Λεβαδειακός, να το συζητήσουμε; Φαίνεται ότι έχω κάνει τηλεόραση…

Ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τον ΟΦΗ. Η Λίβερπουλ την Τσέλσι. Η Λάτσιο τη Γιουβέντους. Η Ρόμα την Ίντερ.

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Μαλντίνι. Στο μπάσκετ ο Αντετοκούνμπο. Ο Πρίντεζης άνετα θα μπορούσε να παίξει σε σίριαλ. Ο Παπαλουκάς θα μπορούσε να υποστηρίξει παρουσίαση στην τηλεόραση. Θα μπορούσε να κάνει ”στην υγειά μας”, αθλητική, ψυχαγωγική εκπομπή.

Προτιμώ το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version