Τεράστιο διπλό με ανατροπή, 2-3 ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει τεράστια ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 για το πρωτάθλημα της Κ19.

Τεράστιο διπλό με ανατροπή, 2-3 ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ. Οι πράσινοι νίκησαν με 3-2 εκτός έδρας, αν και στο 77′ ήταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια ευκαιρία, όμως με τη συμπλήρωση των 20 λεπτών, ο Σταυρόπουλος είχε δύο καλές στιγμές, που μπλόκαρε όμως ο Καρακασίδης.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες ευκαιρίες, με τον Όμιλο να έχει κεφαλιά με τον Λαγουδάκη στο 23′, και τον Παναθηναϊκό με το σουτ του Τεκέσιαν στο 28′ και στο 44′ με τον Μπόκο, ενώ στο 34′ άνοιξαν οι «πράσινοι» το σκορ με δυνατό σουτ του Μπρέγκου.

Στο δεύτερο μέρος καλύτερα μπήκε ο Παναθηναϊκός, που είχε ευκαιρίες με Νταμπίζα και Μπρέγκου, όμως ο Σταυρόπουλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 58′ με δυνατό σουτ από καλή θέση, ενώ στο 73′ έστειλε για λίγο άουτ τη μπάλα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 78′ με γκολ από κοντά.

Όμως, άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, που υποχρέωσε τον Λαγουδάκη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα του Σκαρλατίδη, κάνοντας το 2-2.

Στο 86′ ο Λαζαρής ολοκλήρωσε την ανατροπή από μεριάς Παναθηναϊκού, σκοράροντας το τελικό 2-3 σε κενή εστία, μετά από τρομερή ανάπτυξη των «πρασίνων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr