Παναθηναϊκός: Ο τρόπος να μη χαθεί το πρωτάθλημα και οι χειμερινές μεταγραφές

Η σεζόν είναι μεγάλη μα το κακό ξεκίνημα άφησε ήδη πληγές. Ουδείς μπορεί με σιγουριά να εκτιμήσει πόσο θα κάτσει ακόμα ο Ντιέγκο Αλόνσο στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός, απογοήτευση και άμεση λύση

Κρίνονται αμελητέες ποσότητες η αυτοπεποίθηση και το δέσιμο που δημιουργεί η σχέση του κόουτς με τους ποδοσφαιριστές για όσους μελετούν μονάχα αριθμούς και αποτελέσματα και δεν είναι καθημερινά στο Κορωπί για να καταλάβουν αν ο νοτιοαμερικάνος μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, ώστε να μπορέσει μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να κρύψει τις αδυναμίες του ρόστερ.

Για εμάς είναι κομβικό τι θα γίνει τον Ιανουάριο κι αν θα έρθουν οι παίκτες που πρέπει.

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να μείνει ο ΠΑΟ στη μάχη του πρωταθλήματος μέχρι τέλους αρκεί να σοβαρευτεί, τώρα οι άλλοι διεκδικητές θα παίξουν μεταξύ τους, άρα υπάρχει περιθώριο να μειώσεις την διαφορά που σε χωρίζει από την κορυφή.

Η σεζόν είναι μεγάλη. Έχουμε πρωτάθλημα ως την άνοιξη και μετά αρχίζουν διαδοχικά ντέρμπι εφόσον βέβαια καταφέρεις να υποσκελίσεις τον Άρη!

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να γίνουν οι κινήσεις που θα επιτρέψουν στον σύλλογο, να γίνει πραγματικός διεκδικητής και ν’ αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού θα υπάρχει κι η Ευρώπη καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως για να αντέξεις τη μάχη των πλέι οφ, χρειάζονται ενισχύσεις αλλά ως τις γιορτές μόνο το δέσιμο των μελών μεταξύ τους, η επιθυμία τους να παίζουν και για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, μπορεί να φέρει μια σπίθα.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version