Παναθηναϊκός: Ουνάι-Μπακασέτας για βασικοί, Τετέ ψευτοεννιάρι!

Για μεγαλύτερη ταχύτητα στην Κρήτη, αφήνεις πάγκο Σποράρ/Γερεμέγιεφ, βάζεις Τετέ ψευτοεννιάρι, φέρνεις στα πλάγια Πελίστρι και ξεκινάς από την αρχή μαζί Μπακασέτα-Ουναχί.

Λανς - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (22/08)

Ο Τάσος αναβαπτίστηκε τις προηγούμενες μέρες, με το γκολ και τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή τον Τζορτζ Μπάλντοκ συσπείρωσε τους συμπαίκτες του στην εθνική, έδειξε από τι υλικό είναι φτιαγμένος.

Του χρειαζόταν μια καθολική αποδοχή που θα τον βοηθήσει (;) να αποβάλλει τις κακές σκέψεις λόγω του μετριότατου ξεκινήματός του με την πράσινη φανέλα.

Από την άλλη ο Μαροκινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επικράτηση της χώρας του με 5-0 επί της Κεντροαφρικανικής Ένωσης για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών της μαύρης ηπείρου. Έχοντας σχεδόν καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου ήδη από την τρίτη αγωνιστική ο Ουναΐ ήταν ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης.

Ο νεαρός μέσος σκόραρε δύο τέρματα κι έδωσε μία ασίστ, κάτι που έχει καταφέρει μόλις άλλη μία φορά στην καριέρα του με την εθνική ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε τον ρυθμιστή της μεσαίας γραμμής της βορειαφρικανικής χώρας.

Το συγκεκριμένο ντούετο μπορεί να δώσει πολλά κι ακόμα ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν το έχει δοκιμάσει πολύ μαζί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr