Παναθηναϊκός: Το θέμα με τις μεταγραφές στο Τριφύλλι

Το να κάνει μια ομάδα ένα σωρό δαπανηρές μεταγραφές και να παίξουν ΟΛΟΙ καταπληκτικά άμεσα είναι εξίσου απίθανο με το να φέρει τόσους καινούργιους παίκτες και να μην παίξει κανένας.

Παναθηναϊκός: Το θέμα με τις μεταγραφές στο Τριφύλλι

Για κάθε καλό ξεκίνημα κάθε Τετέ, Ουναχί ,Ίνγκανσον, υπάρχει προβληματισμός για τον Πελίστρι και τον Μαξ.

Όμως σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως προσώπων, υπάρχουν κι οι ανάγκες του Παναθηναϊκού: ο πρωταθλητισμός με τόσα πολλά στοιχήματα απέναντι σε ομάδες που μπορούν να φτάσουν εύκολα τους 70 βαθμούς είναι κάτι δύσκολο.

Αν ο στόχος του τριφυλλιού είναι το πρωτάθλημα, πρέπει η ομάδα να βρει βεβαιότητες, σταθερές, ένα πλάνο που θα ακολουθείται και θα φέρνει τρίποντα, με τα απαραίτητα plan B, C κ.οκ.

Απαραίτητα αυτά, όπως και η βοήθεια των παλιών ώστε να μην πιεστούν από την ευθύνη κάποιοι νέοι που και φρέσκοι στο κλαμπ είναι και έχουν και το νεαρό της ηλικίας (άρα και της λιγοστής εμπειρίας) να τους φρενάρει.

Ο Κυπελλούχος πράγματι έχει φέρει καλούς παίκτες μετά από καιρό. Μόνο που έπρεπε να είχε φέρει κι άλλους για να αναπληρώσουν κάποιους που αποχώρησαν και δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, σαν τους Παλάσιος, Μπερνάρ.

Τόσα πολλά στοιχήματα σε ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα χρόνια προκαλούν βέβαια πονοκέφαλο, αλλά καλύτερα να έχεις τέτοιες σκοτούρες παρά να σου χτυπά ο Ιωαννίδης και να μην ξέρεις που να στραφείς.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version