Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι ανοιχτές θέσεις που ταλανίζουν τον Αλόνσο ενόψει ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει την ερχόμενη Κυριακή (20/10, 18:00) να κάνει ένα restart κόντρα στον ΟΦΗ σ' ένα πολύ δύσκολο, για διάφορους παράγοντες, ματς.

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που εκπέμπει... SOS!

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τον ΟΦΗ σ’ ένα ματς που θα γίνει κάτω από τη σκιά των όσων τραγικών συνέβησαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ πριν από λίγες ημέρες με όλον τον οργανισμό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε σοκ.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αγωνιστεί με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια τον Μλαντένοβιτς αριστερό μπακ και τον Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, ενώ από εκεί και πέρα στο κέντρο θα βρίσκεται ο Αράο με τον Μπακασέτα σε πιο προωθημένο ρόλο και στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης ο Τετέ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι οι σίγουροι που θα αγωνιστούν κόντρα στον ΟΦΗ με τον Γεντβάι και τον Κώτσιρα να είναι οι πιθανότερες επιλογές να καλύψουν τις άλλες δύο θέσεις στην άμυνα και τον Τσέριν ή τον Ουναχί τη θέση του «8» στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα ο Πελίστρι θα γυρίσει και πάλι τελευταίος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα κρίνεται αβέβαιη με το μεγάλο ερωτηματικό επίσης να παραμένει και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς θα λείπει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Exit mobile version