Νιόπλιας: «Όποιος προπονητής και να πήγαινε στην Εθνική θα ήταν πολύ τυχερός με τέτοια ομάδα» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας επισήμανε στη «Δίκη» πως η Εθνική ομάδα προοδεύει σταθερά την τελευταία 4ετία, ενώ υπογράμμισε πως η νίκη κόντρα στους Άγγλους φέρνει προς το παρόν, μόνο πρεστίζ στη «γαλανόλευκη».

Νιόπλιας: «Όποιος προπονητής και να πήγαινε στην Εθνική θα ήταν πολύ τυχερός με τέτοια ομάδα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη «Δίκη»:

«Το παιχνίδι είναι τελικός για τους Άγγλους, θα παίξουν για ένα αποτέλεσμα. Εμείς λέμε, ότι κάναμε μια μεγάλη νίκη. Φανταστείτε να κάναμε δύο σε ένα μήνα περίπου. Θα πιάσω διαφορετικά το θέμα. Εντάξει, παίξαμε καλά.

Με την Αγγλία αμυνθήκαμε καλά και επιτεθήκαμε στους χώρους. Με την Ιρλανδία παίξαμε φανταστικά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, για 35′. Να γυρίσουμε, λίγο πίσω. Έχουμε μια τετραετία που κάνουμε βήματα.

Την χτίσαμε σωστά αυτήν την ομάδα. Με τον Πογιέτ δεν πήγαμε σε ένα θεσμό για ένα σουτ, για ένα πέναλτι με τη Γεωργία. Είναι μια νίκη πρεστίζ με την Αγγλία, αλλά δεν κερδίσαμε κάτι πέρα από αυτό.

Τέσσερα χρόνια, τώρα, είναι τα ίδια παιδιά, δεν μπαίνει εύκολα κάποιος παίκτης. Ήταν τυχερός όποιος προπονητής πήγαινε στην Εθνική. Ήταν τυχερή και η ομοσπονδία που πήρε αυτόν τον προπονητή, που είναι ικανός, έμπειρος.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr