Φρουρός: «Έτσι έγινα Παναθηναϊκός - Έσπασα το χέρι μου στο γκολ του Κωνσταντίνου» (vid)

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο κανάλι «The Ofsside Trap» ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, «Φρουρός».

Φρουρός: «Έτσι έγινα Παναθηναϊκός - Έσπασα το χέρι μου στο γκολ του Κωνσταντίνου» (vid)

Αναλυτικά ένα μέρος όσων είπε:

Από πού προέκυψε το «Φρουρός»: «Το «Φρουρός» προέκυψε από παρελθοντική απασχόληση. Δεν ήμουν πόρτα, αλλά δίπλα σε έναν επιχειρηματία, πολλά χρόνια. Τα περισσότερα χρόνια που έπαιξα ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο, ήμουν 6άρι.»

Πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό: «Με πήγε ο πατέρας μου στην Αθήνα, σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-2. Φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες. Όποιοι το γκουγκλάρουν, υπάρχει ένα βον πλανέ του Κρις Καλαντζή.

Κερδίζει με αυτό το φοβερό γκολ, είναι η αλήθεια. Φοβερή και η στενοχώρια βέβαια. Με κέρδισαν η κερκίδα πιο πολύ και τα ταξίδια.

Έχω πάει σε παιχνίδια με 35 άτομα. Έχω δει Ντιναμό Κιέβου – Παναθηναϊκός. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι το καλύτερό μου.

Έχω έντονες αναμνήσεις από ήττες. Με την Μπαρτσελόνα και τη χαμένη ευκαιρία του Βλάοβιτς. Με το γκολ που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, έσπασε το χέρι μου στους πανηγυρισμούς και δεν είδα καθόλου το πρώτο ημίχρονο. Με πήγαν στο ιατρείο του γηπέδου, ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο.

Η τελευταία μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού ήταν στη Ρώμη. Ήταν και το τελευταίο εκτός έδρας που πήγα. Και κει έχω έντονες αναμνήσεις. Πάρα πολύς κόσμος. Μπορεί να ήταν και η μεγαλύτερη εκδρομή που έχω συμμετάσχει και εγώ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr